Лигата на справедливостта на Зак Снайдър
Concrete Cowboy

Градски каубой (2021)

6.23 870 votes
Актьори
Idris Elba, Caleb McLaughlin, Lorraine Toussaint
Режисьор
Ricky Staub
Сценарист
Dan Walser, Ricky Staub
Снимки
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Жанр
Драма
Година
2021
Премиера
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 51 мин
Трейлър на Градски каубой (2021)
21
Абонирай се за YouTube канала ни
Коул е проблемен младеж, който започва нов живот извън модерния свят. Той отглежда коне, помага на бедните и зависимите от наркотици - сега има живот, който наистина си струва.

15-годишният Коул е изпратен от майка си през летните ваканции при баща си Харп (Идрис Елба) във Филаделфия, защото в своя град създава много проблеми. Но с отчуждения си баща ситуацията не е по-добра, а още повече, че той живее в полуразрушена къща и живот, който се различава много от съвременния. Всичко това носи повече и нови проблеми.

Но в разгара на трудната житейска ситуация, белязана от бедност и насилие, момчето намира щастие в ново хоби: конна езда. Харп е част от група черни местни каубои, които се грижат за конете, преди да бъдат транспортирани в съвременните части на Филаделфия. Но един ден властите решават, че градът, в който преобладава престъпност и наркотици вече няма нужда от коне. Единствения начин да защитят любимите си коне, е да се качат на тях и да потеглят на някъде.

Въз основа на едноименния роман Gregory Neri.

С участието на

  • Idris Elba
    Idris Elba
    Идрис Елба
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички