Повелителят на дракони
Coming 2 America

Завръщане в Америка (2021)

5.355 580 votes
Актьори
Eddie Murphy, Wesley Snipes, David Lengel
Режисьор
Craig Brewer
Сценарист
Barry W. Blaustein, Eddie Murphy
Снимки
New York, USA
Жанр
Комедия
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 50 мин
Трейлър на Завръщане в Америка (2021)
1 499
Абонирай се за YouTube канала ни
Аким вече се е крал на Замунда, но научава, че има син в Ню Йорк, за когото не е знаел. По заповед на баща си трябва да се върне отново в Америка и за да го намери и издигне като престолонаследник на кралството.

Събитията се развиват години след първия филм. Принц Аким (Еди Мърфи) вече е коронясан за крал на Замунда, защото баща му е тежко болен. Сега той управлявал възхитително кралство, благодарение на помощта на спътниците си на трона и най-добрият си приятел Семи. Изведнъж обаче новия крал е застрелян с новината, че в резултат на бурните си приключенията в Съединените щати, той има на име Лавел, който вече е млад мъж, отгледан на опасните улици на Куинс и който спешно се нуждае от помощ. Аким не може да позволи на наследника на короната да живее при тези условия и е решен да го потърси и да го отведе там, където наистина принадлежи. По този начин Аким и Семи предприемат пътуване към завръщане на американския континент.

Когато стъпват в Ню Йорк, нищо не върви по план. Аким и Семи преживяват бурно приключение, а когато намират младия престолонаследник, срещата носи със себе си много неочаквани конфликти.

Продължението на филма от 1988 г., “Coming to America”.

През януари 2017 г. започнаха плановете за продължението на култовия филм за Принцът от Замунда с Еди Мърфи. Заснемането започна на 17 август 2019 г. и завърши на 9 ноември същата година. Първоначално кино изданието беше планирано за лятото на 2020 г. Поради проблемите с корона истерията и затворените кина Paramount Pictures продаде филма на Amazon Prime Video.

С участието на

  • Morgan Freeman
    Morgan Freeman
    Морган Фрийман
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички