G.I. Joe: Змийски очи
Code 8

Код 8 (2019)

6.135 560 votes
Актьори
Stephen Amell, Kari Matchett, Robbie Amell
Режисьор
Jeff Chan
Сценарист
Jeff Chan, Chris Pare
Снимки
Toronto, Ontario, Canada
Жанр
Sci-Fi, Драма, Криминален
Година
2019
Премиера
Държава
Канада
Продължителност
1 ч 38 мин
Трейлър на Код 8 (2019)
1 260
Абонирай се за YouTube канала ни
В бъдещето една малка част от хората притежават свръхестествени способности. Лишени от възможността да ги ползват, тъй като те са забранени и едновременно с това презирани от обществото, изглежда че престъпността е единственото спасение.

В алтернативното близко бъдеще в измисления град Линкълн Сити, приблизително 4% от населението е родено със свръхестествени способности. Някога са били ценени членове на обществото, но тъй като автоматизацията е заместила все повече от техните способности, сега тези сили не са просто нежелани, а са забранени. Вместо да бъдат супергерои, те трябва да се справят с враждебността и отхвърлянето. Правителството, страхувайки се от тези, който до скоро е експлоатирало, арестува всеки, който е заловен да използва своите способности, чрез непрекъснато наблюдение с дронове. Криминализирано, малцинството се презира от повечето законни работодатели, което неизменно ги тласка към различни форми на престъпност.

Конър е един от тях, който имат голям проблем с парите, необходими за лечение на майка му. Той притежава електрически сили от “клас 5”. Когато губи работата си, е примамен в доходоносен криминален свят от мистериозния Гарет, който събира екип от много специални хора, имено с различни способности, за да извършват поредица от грабежи.

Разбира се сюжетът е много сходен с този на X-Men, с липсата на присъщите ефекти, тъй като бюджета е доста ограничен.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички