Болшой (2017)

6.9530 votes
Актьори
Margarita Simonova, Alisa Freyndlikh, Anna Isaeva
Режисьор
Valeriy Todorovskiy
Сценарист
Anastasiya Palchikova
Снимки
Russia, Moscow
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера в България
12 Януари 2018
Държава
Russia
Продължителност
132 мин.
Трейлър на Болшой (2017)
447
3
0
Зад кулисите на легендарния руски театър "Болшой". Мечтата на талантливата Джулия е да участва в Болшой театър. Тя полага големи усилия за да стигне до него, но когато вече е приета, е разочарована от разликата между очакваното и реалното
За пръв път от основаването си руският театър “Болшой” показва задкулисното си пространство без цензура. След като директора на балетното дружество през януари 2013 г. претърпя брутална атака, сега танцьорите и мениджърите са ангажирани в нов и труден момент, в който трябва да върнат танцовата компания на световно ниво.
Джулия идва от малък руски град, млада и изключително талантлива балерина. Един ден тя се среща с бившия танцьор Потоки, който веднага признава големия ѝ талант и предсказва яркото ѝ бъдеще в балета. Но преди да успее да стигне до сцената на легендарния театър “Болшой”, тя трябва първо да завърши балетно училище на учителката Галина Белинская. Когато най-накрая пристига в Болшой театър, вместо да се радва и тренира усилено, тя трябва да се занимава с интригите и завистта зад кулисите.
Добави ревю