Black and Blue (2019)

Актьори
Frank Grillo, Mike Colter, Naomie Harris
Режисьор
Deon Taylor
Сценарист
Peter A. Dowling
Снимки
Algiers, New Orleans, Lousiana, USA
Жанр
Драма, Екшън, Криминален
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Black and Blue (2019)
63
По време на своята служба като полицай, Алисия неволно става свидетел на убийство от нейни корумпирани колеги. Сега трябва да бяга едновременно от полицията и от престъпниците, които по всякакъв начин се опитват да я елиминират.

Алисия се присъединява към полицейския отдела на Детройт и още от самото начало на кариерата си е изправена пред предизвикателствата на работата. Тя все още не подозира, че хората в нейната униформа често се движат в подземния свят и това ще трябва да научи по трудния начин: случайно тя става свидетел на убийство на наркодилър, с участието на нейните колеги и инцидента е записан от нейната екшън камерата.

Когато извършителите осъзнават за доказателството и нежеланието ѝ да наруши закона, тя застава в списъка със следващите убийства. Бягството е невъзможно, защото е преследвана и през нощта, за да се предотврати по какъвто и да е начин,  доказателствата за тяхното престъпление да достигнат до обществеността. Друг усложняващ фактор е, че двете мръсни ченгета замаскират убийството, така че да изглежда, като част от плана на престъпна банда, която вече е мъртва – така никой няма да се интересува от инцидента.