G.I. Joe: Змийски очи
21 Bridges

21 моста (2019)

6.654 940 votes
Актьори
Chadwick Boseman, J.K. Simmons, Sienna Miller
Режисьор
Brian Kirk
Сценарист
Matthew Michael Carnahan, Adam Mervis
Снимки
Philadelphia, USA
Жанр
Драма, Криминален, Трилъри
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ, Китай
Продължителност
1 ч 39 мин
Трейлър на 21 моста (2019)
3 574
Абонирай се за YouTube канала ни
Детектив вижда възможност да откупи миналото си, като разкрие серия от убийства на полицаи, в които и колегите му имат пръст. Точно в този момент Манхатън е напълно изолиран, така че никой да не може да го напусне, което още повече затруднява разследването.

Това е най-лошият ден в полицейското управление на Ню Йорк в продължение на 18 години: осем служители на реда са застреляни с един замах, което навявана на полицията неприятни усещане. За добре обучения, но опозорен детектив Андре Дейвис, това е възможност да се компенсира и да спечели уважение, ако успее да намери виновниците в милионния град.

По време на своето разследване, за първи път в историята на града, настъпва пълно блокиране достъпа до Манхатън, обхващащо всичките 21 моста. Вече никой не може да влиза и излиза, а детектива дори не може да напусне града. Но докато географските граници са по-строги от всякога, границите между ловците все повече се размиват. Той е въвлечен в лов за сериен убиец, който елиминира полицаи. Натъква се на масивна конспирация, свързваща колегите му с влиятелна криминална империя и скоро трябва да бъде внимателен на кой се доверява. Кой е приятел и кой е враг, когато някои ченгета имат кауза с гангстерите? За съжаление, скоро се озовава в ситуация, в която на никой не може да разкрие, кого преследва.

С участието на

  • J.K. Simmons
    J.K. Simmons
    Джей Кей Симънс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички