Смърт край Нил

Безкрайната градина (2018)

6.230 votes
Актьори
Elitsa Mateva, Dimitar Nikolov, Gloria Petkova
Режисьор
Galin Stoev
Сценарист
Yana Borissova, Yana Borissova
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера в България
Държава
Италия, България
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Безкрайната градина (2018)
483
Абонирай се за YouTube канала ни
След смъртта на родителите си, Филип и Виктор трябва да се справят сами в живота, Докато Виктор става все по-чувствителен, то брат му има почни перфектен живот и му помага с каквото може. Идва ден, в който се оказва, че двамата са влюбени в една жена.
За Филип може да се каже, че има всичко нужно за един щастлив живот: добра кариера, красив дом и още по-красива приятелка. От смъртта на родителите му е минало доста време, но от тогава насам той продължава да се грижи за брат си Виктор. Той има живот, противоположен на брат си, защото не може да продължи напред и прекарва цялото си време с приятелката си Ема, която има магазин за цветя.
Ема, също като Виктор, води затворен живот, не иска да се вижда с никой. Тя отделя цялото си време в изграждане на макет на мистериозна градина. Когато Филип се среща и опознава с Ема, той вижда в нея, нещо различно и напълно непознато за него. След като се влюбва в нея, той за първи път се чувства така жив, дори и животът му започва да се променя, въпреки че е мислеше, че има всичко. Но идва момента, в който разбира, че Виктор също толко обича Ема. Поставен пред тази трудна хватка на живота, той ще се срещне с една забравена любов.
Това е един разказ за невидимите неща, които обаче са способни да породят неочаквани чувства.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички