Повелителят на дракони
Army of the Dead

Армия на мъртвите (2021)

Актьори
Hiroyuki Sanada, Ella Purnell, Dave Bautista
Режисьор
Zack Snyder
Сценарист
Shay Hatten, Zack Snyder
Снимки
Showboat Atlantic City, Atlantic City, New Jersey, USA
Жанр
Екшън, Криминален, Ужаси
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Бюджет
$ 70,000,000
Трейлър на Армия на мъртвите (2021)
298
Абонирай се за YouTube канала ни
След като в Лас Вегас избухва зомби епидемия, Скот (Дейв Баутиста) решава да формира екип от войници с рискова мисия: най-големият обир правен някога.

Историята разказва опустошителна зомби епидемия в Лас Вегас. Градът на хазарта се е превърнал в град на мъртвите. Зомбитата са разпръснати по улиците, създавайки страх и ужас. Правителството е извършило мащабно отцепване и затваряне на района около мегаполиса. Никой не може да влезе и излезе.

Въпреки това група войници влиза в опасната зона, за да извършат най-големия грабеж в историята на човечеството. В запечатаните краища на Лас Вегас са скрити съкровища с несметна стойност, които след евакуацията вече не могат да бъдат обезопасени. Военната група се ръководи от безстрашния Скот (Дейв Баутиста).

Години наред продукцията стоеше в процес на разработка в Universal и Warner Bros., преди Netflix да си осигури правата през януари 2019 г. и да гарантира бюджет от 90 милиона долара. Снимките започнаха през юли 2019 под ръководството на Зак Снайдър, който също така застава като продуцент и оператор. През август 2020 г. актьорът Chris D’Elia беше заменен с Tig Notaro, поради обвинения за насилие. Така че Зак трябваше да заснеме новия актьор, като обедини новите записи цифрово с видео монтаж.

Филма съчетава различни жанрове. Най-добре може да бъде отнесен в тематиката на зомбита с елементи на ужас. Но за да не бъде твърде скучен и банален, сюжета се фокусира около обира.

С участието на

  • Dave Bautista
    Dave Bautista
    Дейв Батиста
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички