Анон (2018)

6.135 010 votes
Актьори
Clive Owen, Morgan Allen, Afiya Bennett
Режисьор
Andrew Niccol
Сценарист
Andrew Niccol
Снимки
Toronto, Canada, Ontario
Жанр
Sci-Fi, Трилъри
Година
2018
Премиера в България
Държава
Германия, САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 40 мин
Бюджет
20,000,000
Трейлър на Анон (2018)
1 239
Абонирай се за YouTube канала ни
В бъдещето има една единна система, в която се записват спомените и действията на всички хора. Детектива Сал се натъква на жена, която не фигурира в нея. Без данни и идентичност тя се превръща в призрак, действия на котой никой не знае. Сега за първи път започват да се появяват неясни престъпления.
В близко бъдеще няма повече личен живот или анонимност, всички хора са проследими. Неприкосновеността на личния живот вече не съществува. Всички спомени са записани и престъпността почти престава да съществува.
Сал Фрийланд, работи като полицейски изследовател в този свят, в който престъпления вече не се извършва, поради пълната прозрачност на човечеството. В опит да разреши поредица от убийства, в които няма наказан и намерен извършител, се натъква на една жена, която теоретично би трябвало да не съществува. Тя живее в пълна анонимност и е разрушила всяко правило на системата и следователно е изчезнала. По този начин детектива не може да провери нейната самоличност и съществуване. Една такава непозната личност, без история зад нея, без записани спомени може да доведе до поява на нова заплаха и поредица от престъпления. Това застрашава сигурността му и всичко, което той мислеше, че знае за този свят. Детектива не е сигурен, дали тази неясна идентичност е заплаха за цялата система или в крайна сметка е резултат от широко разпространена конспирация от невъобразими измерения? Дали това е престъпен проект, в който всичко е нагласено да започне. Без значение какви са отговорите на тези неясни въпроси, трябва да направи всичко възможно, преди той да се превърне в следващата жертва.

С участието на

  • Amanda Seyfried
    Amanda Seyfried
    Аманда Сейфрид