Анна (2019)

Актьори
Sasha Luss, Luke Evans, Helen Mirren
Режисьор
Luc Besson
Сценарист
Luc Besson
Снимки
France, Saint Denis
Жанр
Екшън, Трилъри
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ, Франция
Продължителност
119 мин.
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Анна (2019)
5 / 5 - 1 vot
243
Под невероятната красота на Анна Полятова се крие една тайна, която ще я принуди да използва всичките си сили и умения в престъпността. Така младата жена ще се превърне в един от убийците в служба на най-страшното правителство в света.

Анна е красива жена, която привлича погледа на почти всеки мъж. Още от самото си начало като модел в Москва, тя е достигнала най-високите кръгове на елита.  Но зад красивата ѝ външност се крие брутална тайна – тя има неподозирани сила и умения, които използва за да убива. В допълнение към работата си като модел, младата рускиня работи като елитен убиец за КГБ.

Със студена и изчислителна мисъл, и военна подготовка, които не оставя място за грешки, тя се е превърнала в един от най-страшните убийци в света. Идва и момента, в който ЦРУ е насочено срещу Анна. До момента тя винаги е удовлетворявала правителството, но в сега има частен клиент, който я изпраща в Париж. Тук все повече се заплита в мрежа от лъжи и интриги, докато вече е затворена в коварния капан на ЦРУ. Анна най-накрая се приземява от другата страна на закона, след убийството на Олег. Сега се намира в стая за разпит с предполагаем свидетел.