Зулендър 2 / Zoolander 2 (2016)

4.759 260 votes
Актьори
Olivia Munn, Benedict Cumberbatch, Kristen Wiig
Режисьор
Ben Stiller
Сценарист
Justin Theroux
Снимки
Italy, Lazio, Rome, Cinecittà, Cinecittà Studios
Жанр
Комедия
Година
2016
Премиера в България
12 Февруари 2016
Държава
USA
Продължителност
101 мин.
Трейлър на Зулендър 2 / Zoolander 2 (2016)
1609
1
2
Трейлър на Зулендър 2 / Zoolander 2 (2016)
Двама мъже ще излязат на модния подиум, за да се състезават за принц на модата. Но тяхна слава е, вече отминала, след последната м поява която е била преди 10 години.
Някогашните най-известни модели – Дерек Зулендър и Хензел, са минала история. Всъщност, не само никой не ги помни, но и стават обекти на забавление. На тяхно място сега, за най-секси мъж е представен Ал.
Дерек и Хензел са напълно обезкуражени, но това се променя, когато агентът от Интерпол – Монтана Гросо се свързва с тях. Тя иска да върне двата модела, за да и помогнат в намирането на криминалния гений, който убива наред най-красивите хора на света, от които и Джъстин Бийбър, Деми Ловато, Ъшър и Майли Сайръс. Те всички умират със запазения поглед на Дерек – Синята стомана.
Бившите топ модели са очаровани от факта, че хората се нуждаят от помощта им, но Монтана Гросо, започва да се съмнява дали решението и е било правилно, когато вижда методите им.

Галерия

ben-stiller-penlope-cruz-owen-zoolander-2-2016-wilson ben-stiller-penlope-cruz-owen-zoolander-2-2016-will-ferrell ben-stiller-penlope-cruz-owen-zoolander-2-2016-kristen-wiig ben-stiller-penlope-cruz-owen-zoolander-2-2016-owen-wilson ben-stiller-penlope-cruz-owen-zoolander-2-2016-penlope-cruz

Главни актьори
 • Alexander Skarsgård
  Alexander Skarsgård
  Александър Скарсгард
 • Christina Hendricks
  Christina Hendricks
  Кристина Хендрикс
 • Olivia Munn
  Olivia Munn
  Оливия Мун
 • Will Ferrell
  Will Ferrell
  Уил Феръл
 • Owen Wilson
  Owen Wilson
  Оуен Уилсън
 • Benedict Cumberbatch
  Benedict Cumberbatch
  Бенедикт Къмбърбач
 • Kristen Wiig
  Kristen Wiig
  Кристен Уиг