Колибата / The Shack (2016)

6.327 690 votes
Актьори
Sam Worthington, Tim McGraw, Octavia Spencer
Режисьор
Stuart Hazeldine
Сценарист
Andrew Lanham, John Fusco
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 12 мин
Трейлър на Колибата / The Shack (2016)
15 215
Абонирай се за YouTube канала ни
След смъртта на детето му, Марк изпада в депресия. Един ден той получава загадъчно писмо, в което пише че трябва да посети една изоставена къща в пустинята, където ще намери отговори на въпросите си.
Въз основа на най-продавания роман според New York Times, “The Shack”. Първото публикуване на роман е през 2007 г. и  до днешна дата е продаде 10 милиона пъти в Съединените щати и над 8 милиона в международен план, както и е преведен на 39 различни езика. Той е бил в списъка на New York Times над 180 последователни седмици, 52 от тях е бил на първо място, а в Списъка на USA Today Top е бил 188 седмици. Класирахн от Nielsen като Top бестселър на 2008 г. и заема второто място за  бестселър на 2009.
Филма ни отвежда към духовия подвиг на един баща. След трагедия в семейството му, при която неговия син  загива, Марк е в дълбока депресия, която го кара да постави под въпрос най-съкровените си убеждения. Изправена пред кризата на вярата, той получава тайнствено писмо, което го подтиква към една изоставена колиба дълбоко в пустинята Орегон. Въпреки съмненията си той пътувания до колибата и се сблъсква с една загадъчна жена. Чрез тази среща, той намира важна истина, която ще променят разбирането му за трагедия на сина му и ще промени живота му завинаги.