Рая и последният дракон
The Riot Club

The Riot Club (2014)

621 750 votes
Актьори
Douglas Booth, Max Irons, Sam Claflin
Режисьор
Lone Scherfig
Сценарист
Laura Wade, Laura Wade
Снимки
UK, England, Hampshire, Winchester, Winchester College
Жанр
Драма
Година
2014
Премиера
Държава
Англия
Продължителност
1 ч 47 мин
Трейлър на The Riot Club (2014)
153
Абонирай се за YouTube канала ни
Накратко: Във филма The Riot Club (2014) Макс Айрънс и Сам Claflin се срещат в Оксфорд в един изключителен клуб, в който новите членове ще се запознаят в тайния свят на най-елитните общества.
Британската драма The Riot Club разказва историята на един елитен оксфордски клуб в който членовете му са едно изключително братство. За да стане човек техен член, обаче не е толкова просто. Това най-вече с свързано с големия размер на кесията. Един ден, двама нови студенти Алистър (Sam Claflin) и Miles отиват към клуба, като Алистър очаква да бъде одобрен за техен челен. За него това не изненада, тъй като по-големият му брат Себастиян (Sebbers) е бил президент на клуба и все още е една от легендарните личности на това братство. Но одобрението за Miles не е толкова сигурно, а той с нетърпение очаква да се включи, защото наближава нощта на клуба, в която ще се разкриват тайната на новите членове.

Актьорски състав

  • Tom Holland
    Tom Holland
    Том Холанд
  • Natalie Dormer
    Natalie Dormer
    Натали Дормър
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички