G.I. Joe: Змийски очи
The Nice Guys

Любезните пичове (2016)

7.4291 490 votes
Актьори
Russell Crowe, Angourie Rice, Ryan Gosling
Режисьор
Shane Black
Сценарист
Anthony Bagarozzi, Shane Black
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Комедия
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 56 мин
Трейлър на Любезните пичове (2016)
1 542
Абонирай се за YouTube канала ни
Детектив ще разследва мистериозно изчезнало момиче и обстоятелствата на самоубийство на една танцьорка. Те ще достигнат до Върховния съдия, който е със съмнителни интереси
В този комичен трилър действието намира мястото си през 1970 година в Лос Анджелис, където ще видим обединени в екип две добри момчета напълно различаващи се по характер един от друг. Частният детектив, чийто късмет се изплъзва редовно – Холанд Марч, заедно със здравеняка Джаксън Хийли ще разследват два на пръв поглед свързани случая на изчезнали лица. Никой не обръща достатъчно внимание на явните доказателства, но задълбочавайки се все повече в мистерията, Джаксън и Холанд ще станат свидетели на мащабна конспирация, включваща самоубийството на някога известна звезда и много опасна група влиятелни личности, които ще направят всичко възможно да опазят своите тайни неразкрити. Дали ще успеят да заловят престъпниците и да разкрият всичките им тайни пред медиите и пред света?

С участието на

  • Ryan Gosling
    Ryan Gosling
    Райън Гослинг
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички