Операция Ескобар / The Infiltrator (2016)

758 240 votes
Актьори
Bryan Cranston, Diane Kruger, John Leguizamo
Режисьор
Brad Furman
Сценарист
Robert Mazur, Ellen Sue Brown
Снимки
London, UK, England
Жанр
Криминален
Година
2016
Премиера в България
18 Ноември 2016
Държава
USA
Продължителност
127 мин.
Трейлър на Операция Ескобар / The Infiltrator (2016)
1.5 / 5 - 2 vots
2391
1
2
Присъединете се към YouTube канала ни
Робърт е агент, който се бори с трафика на наркотици. Сега му предстои най-трудната мисия, в която трябва да се доближи до наркокартел. Но за да го направи, няма представа колко много трябва да се потопи в тъмния бизнес и да направи труден избор.
Робърт работи като данъчен и митнически служители за борба с наркотиците. През 80-те, агентът на Американската агенция за борба с наркотиците е работил в продължение на пет години, под прикритие под името Боб. По-конкретно неговата работа е да трафика на наркотици в Съединените щати. Тъй като работата му е опасна, неговата съпругата Евелин го очаква с нетърпение всеки ден. Неговата най-нова поръчка през 1986 г. се оказва най-опасната до този момент. Той е трябва да  разследва престъпни банкери и бизнесмени, които упражняват своето влияние върху света и трупат милиарди от наркотици. Под псевдонима Боб, той трябва да играе ролята на криминално бизнесмен. Под претекст, измиване на мръсни пари, трябва да  проникне до колумбийския наркокартел Пабло Ескобар. Kathy, която е нова в бизнеса с шпионаж, по време на операцията трябва да се представя за негова съпруга. Но за да се запази прикритието си и да се доближи по-близо до Пабло, ще трябва да направи труден избор.

 

Второ резюме

През 1980г федералният агент от спец. Службите – Робърт Мазур се захваща с една тайна операция, внедрявайки се под прикритие като бизнесмен с липса на морални ценности. Неговата главна цел е да проникне в света и тайните на скандалния и известен на всички колумбийски наркобос Пабло Ескобар. След сватбата на Боб Мюсела, а именно тайният агент, всичко се променя.Излагайки живота си на риск, Робърт и неговите колеги успяват да разкрият огромна мрежа за пране на пари създадена от Ескобар и още много други наркобосове от целия свят. Всичко това води до разпадането на най-голямата банка свързана с пране на пари в света и близо 90 обвинителни акта отправени към престъпниците. Всички мафиоти и корумпирани банкери са в капана на Робърт.
Добави ревю