Капитан Марвел 2

Чужденецът / The Foreigner (2017)

The Foreigner
7120 хил. гласа
Актьори
Katie Leung, Rufus Jones, Jackie Chan
Режисьор
Martin Campbell
Сценаристи
Stephen Leather, David Marconi
Жанр
Екшън, Трилър
Година
2017
Премиера в България
Държави
Англия, Китай, САЩ
Продължителност
1 ч 53 мин
Бюджет
35,000,000
Трейлър на Чужденецът / The Foreigner (2017)
2 763
Абонирай се за YouTube канала ни
Собственик на ресторант в китайския квартал на Лондон, е принуден да прескочи своите морални граници, за да открие групата ирландски терористи, отговорни за смъртта на любимата му дъщеря, след като съдебната система не иска да го защити.
Адаптация на романа на Стивън Кожен на “Китаеца”, който е описан, както следва:
Quan e ветеран, част от Виет Конг – организация която има за цел да освободи Южен Виетнам, който е измъчвам от ужасите на войната. По време на комунистическата победа, той избягал с жена си и бебето дъщеря в Хонг Конг, където са принудени да гледат издевателската на тайландските пирати.
В наши дни, той е горд собственик на китайски ресторант храна за вкъщи, Double Happiness, в Южен Лондон. Той гледа как дъщеря му се превръща в красива млада жена, която не знае за ужасите на родината си, а за него те най-накрая са в далечното миналото. Всичко това до деня, в който се взривява бомба в ресторанта и убива дъшеря му във водовъртеж от огън и стъкла. След това, той упорито настоява на органите на реда да се заемат със случая, но те му обръщат гръб.
Когато правосъдието не работи, китаеца реши да го поеме в свои ръце и да си отмъсти. Така, той отново се върна във войната.