Смърт край Нил

Изборът / The Choice (2016)

6.633 960 votes
Актьори
Benjamin Walker, Teresa Palmer, Alexandra Daddario
Режисьор
Ross Katz
Сценарист
Nicholas Sparks, Bryan Sipe
Снимки
USA, North Carolina
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 51 мин
Трейлър на Изборът / The Choice (2016)
3 907
Абонирай се за YouTube канала ни
Травис има живота който някога си е мечтаел – къща на крайбрежието, добри приятели, любимо куче, а що се отнася до приятелка, той смята че това само че му обърка живота. Но след като се влюбва в новата си съседка, трябва да преосмисли живота си.
Травис има всичко което иска – той живее в малък крайбрежен град в Северна Каролина, в неговия дом-мечта, има страхотна работа, кактои най-добрите приятели, които може да има човек. Той смята, че отношенията с жена само ще усложни живота му и не иска да има деца. Но когато красивата студента по медицина Габи започва да живее в съседство на него, нещата се променят. Той решава, че с нея ще бъде по-щастлив и иска да й вземе сърцето на всяка цена, дори и да има усложнения в живота. Тяхната любов процъфтява, те плануват едно красиво бъдеще, но след ужасна катастрофа, неговата любима, може би никога няма да се събуди от комата. Травис сам трябва да реши, дали да изключи животоподдържащите системи или да се надява на чудо.

Актьорски състав

  • Teresa Palmer
    Teresa Palmer
    Тереза Палмър
  • Alexandra Daddario
    Alexandra Daddario
    Александра Дадарио
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички