СпайдърМен: Завръщане у дома (2017)

7.5361 970 votes
Актьори
Tom Holland, Donald Glover, Robert Downey Jr.
Режисьор
Jon Watts
Сценарист
John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2017
Премиера в България
07 Юли 2017
Държава
USA
Продължителност
133 мин.
Трейлър на СпайдърМен: Завръщане у дома (2017)
4.5 / 5 - 16 vots
6433
29
2
Присъединете се към YouTube канала ни
Трейлър на СпайдърМен: Завръщане у дома (2017)
След събитията от "Капитан Америка: Гражданската война", Питър Паркър се опитва да балансира живота си като обикновен ученик в гимназията в Куинс и борбата с престъпността като супергерой.
Spider-Man: Homecoming (2017) 

Питър живее в сянка, за да продължи да се запази самоличността си в тайна, но това ще става все по-трудно, когато живота му се разделя на две: Питър Паркър и човека паяк, който трябва да съчетае ежедневието си с борбата със злодеите.

Последното парче от пъзела е смъртта на родителите му. Паркър е изправен пред лични дилеми – травмите от детството го подтикват да промени възприятието си за живота. Опасността не чака, той трябва да реагира незабавно, за да възпира групите от бандити и престъпници. В тях той вижда единствения смисъл в живота си, на фона на самотата. Но, от последната битка, която го очаква, ще завиди съдбата на хиляди хора. Ако приемем, че със силата идва и отговорността, дали тя ще бъде достатъчна за да защити всички близки хора и себе си?
Зад кадъра и информация

След продукциите на Андрю Гарфийлд в The Amazing Spider-Man (2012) и Възходът на Електро (2014) се очакваше да има продължение през 2016 и 2018 година, но поради творчески различия и фирмени несъответствия, тези планове бяха отхвърлени и дистрибуторите на Sony, които до този момент са притежавали правата на филма, съответно с договора на Marvel Studios. В крайна сметка се рестартира поредицата и се прехвърли в Marvel Cinematic, заедно със героите Капитан Америка, Iron Man и Thor.

Добави ревю

Всички части

  1. СпайдърМен: Завръщане у дома (2017)
    СпайдърМен: Завръщане у дома (2017)
  2. Spider-Man: Far From Home (2019)
    Spider-Man: Far From Home (2019)