G.I. Joe: Змийски очи
Solace

Утеха / Solace (2015)

6.457 920 votes
Актьори
Anthony Hopkins, Abbie Cornish, Jeffrey Dean Morgan
Режисьор
Afonso Poyart
Сценарист
Ted Griffin, Sean Bailey
Снимки
Atlanta, USA, Georgia
Жанр
Трилъри
Година
2015
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 41 мин
Трейлър на Утеха / Solace (2015)
2 221
Абонирай се за YouTube канала ни
Няколко агенти на ФБР ще разследват сериен убиец, уликите на който водят до свръхестествени явления. Един от тях – Катрин, има ясновидски способности, които ще им помагат в разследването.

От скоро започваха да се появяват филми, в които се разследва убиец, който накрая се оказва, някакво зло или свръхестествена сила. За момента един от най-нашумелите филми в този е Регресия (2015). Тези филми съчетават фантастика и трилър, при които „злите сили” са поставени като мистерия. По този начин се застържа интереса на вирелите.

Сюжета на този филм е следния: има сериен убиец, който нито местната полиция, нито на ФБР може да открие, а продължават на умират хора. Агента от ФБР Джо, заедно с Катрин Коулс, разлепват сетия то мистериозни убийства. Той взема със себе си стария си приятел психоаналитика д-р Кланси, защото той има ясновидски способности, с които мога да се установят решаващи доказателства за сложния случай. Въпреки, че първоначално Кланси се съмнява в предположението за свръхестествени сили, той най-накрая е сигурен, че те си имат работа с нещо подобно. Благодарение на способностите на Кланси те скоро намират модели на убийствата. В същото време, те трябва да осъзнаят, че това е най-опасния случай, с който са се занимавали.

С участието на

  • Colin Farrell
    Colin Farrell
    Колин Фарел
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички