Седмият син / Seventh Son (2014)

5.566 100 votes
Актьори
Jeff Bridges, Julianne Moore, Ben Barnes
Режисьор
Sergei Bodrov
Сценарист
Steven Knight, Charles Leavitt
Снимки
USA, California, Los Angeles, Hollywood
Жанр
Екшън
Година
2014
Премиера
Държава
САЩ, Англия, Канада, Китай
Продължителност
102 мин.
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Седмият син / Seventh Son (2014)
4 / 5 - 1 vot
19224
82
8
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Седмият син / Seventh Son (2014)

Във свят на магии и вълшебства има един велик клан от който обаче е останал само един човек. Според предсказанията той е рицар с голяма сила и се нарича Седми син. А самия той все още не подозира какво го очаква и силата която притежава. А вие може видите неговите битки и приключение на 09 Януари 2015 в кината.

Джон Грегъри, който е последният Седми син, а също и местен шпионин, е пазил града от вещици, таласъми, богарти и всякакви подобни създания на нощта. Той, обаче, вече не е толкова млад и търси чирак, който да продължи неговия занаят, но за жалост, повечето желаещи не са успели да оцелеят за дълго. Последната надежда на Джон, остава в младо момче наречено Томас Уард, който е син на местен фермер. Дали той ще се справи с непосилната за всички останали задача, да поеме занаята на Грегъри и да стане новия шпионин? Дали ще се довери на момичето с острите обувки? И най-вече, дали Томас ще има шанс пред най-опасната вещица в страната – Малкин?
Отговорите на всички тези въпроси ще разберем от филма на режисьора Сергей Бодров, по книгата на Джоузеф Делайни „Седмият син” .

С участието на

  • Alicia Vikander
    Alicia Vikander
    Алисия Викандер