Смърт край Нил

Червената лястовица (2018)

6.6160 010 votes
Актьори
Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton
Режисьор
Francis Lawrence
Сценарист
Jason Matthews, Justin Haythe
Жанр
Трилъри
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 20 мин
Трейлър на Червената лястовица (2018)
8 909
Абонирай се за YouTube канала ни
Доминика е руски шпионин, която е наета за нова мисия. Тя трябва да влезе под кожата на американски агент, за да извлече от него информация. Но нейната мисия се променя, когато двамата се влюбват и стават преследвани по цял свят.

Red Sparrow (2018)

Руският таен агент Доминика Егорова работи в кръговете на  Red Sparrow срещу бившите съветски агенти. Студената война може би наистина официално е приключила, но това не означава, че все още не съществуват шпиони. Сега тя получава първата си голяма задача. Трябва да влезе в живота на младия американски агент на ЦРУ Натаниел Неш, за да разберем кой е най-важната американска къртица в руската политика. Но в нейната мисия се появяват много въпроси, когато тя се влюбва в елегантния служител, който по всичко се различава от нея. Тъй като тяхната връзка не се приема добре и от двете страни – Русия и Америка, те стават преследвани по целия свят, за да останат верни един на друг. В тази конфронтация, между двамата се разкрива една тайна и вече не е ясно кой за кой работи.

С участието на

  • Jennifer Lawrence
    Jennifer Lawrence
    Дженифър Лорънс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички