Кралица на Юга / Queen of the South (2016)

7.910 560 votes
Актьори
Alice Braga, Veronica Falcón, Peter Gadiot
Снимки
Dallas, USA, Texas
Жанр
Екшън, Трилъри
Държава
USA, Spain, Malta, Mexico
Продължителност
42 мин.
Трейлър на Кралица на Юга / Queen of the South (2016)
5 / 5 - 1 vot
2444
9
0
Филма разказва за една жена приятеля на която е дилър на наркотици. След като той е убит, тя бяха от Мексико и се настанява в Испания. Тук тя се стреми да се повиши в престъпния бизнес и да се доближи до най-мощния контрабандист на наркотици в страната и най-накрая да отмъсти за смъртта на своя приятел.
Teresa е главната героиня, която в оригиналния роман беше Сандра Авила Белтран, която години по-късно е осъден със затвор в Мексико. Когато тя влиза в затвора, живее като истинска кралица, наслаждавайки се на всички предимства на цивилизацията.
Нейната история започва в Мексико, като най-блестящия лидер наркокартел. Тя е била едно младо момиче, което открива, че приятелят й е замесен в трафика на наркотици, докато един ден той е убит. Тя се мести в Америка, където се надява да получи сигурност. По-късно тя решава, че може да постигне повече ако е в света на наркотиците и започва нов мексикански живот. Съдбата й, застава на нейна страна и започва да й помага, защото тя се издига в своята кариера изпълнена с кокаин, пистолети и постоянно подозрение. Тя бързо се предвижда в пирамидата на бизнеса. Умело маневрира между конкуренти, колеги, полицията и любовниците си, но въпреки това оставя следи и може да изпадне в голяма беда.

Млада, красива и уверена, така изглежда на пръв поглед, но зад нейната красива маска се в действителност се крие изключително опасен и хитър хищник.