Кралица на Юга (2016)

7.914 020 votes
Актьори
Alice Braga, Peter Gadiot, Veronica Falcón
Сценарист
Joshua John Miller, M.A. Fortin
Снимки
Dallas, USA, Texas
Жанр
Екшън, Трилъри
Премиера
2016
Държава
САЩ, Испания, Малта, Мексико
Продължителност
Трейлър на Кралица на Юга  (2016)
2 556
Абонирай се за YouTube канала ни
Филма разказва за една жена приятеля на която е дилър на наркотици. След като той е убит, тя бяха от Мексико и се настанява в Испания. Тук тя се стреми да се повиши в престъпния бизнес и да се доближи до най-мощния контрабандист на наркотици в страната и най-накрая да отмъсти за смъртта на своя приятел.
Teresa е главната героиня, която в оригиналния роман беше Сандра Авила Белтран, която години по-късно е осъден със затвор в Мексико. Когато тя влиза в затвора, живее като истинска кралица, наслаждавайки се на всички предимства на цивилизацията.

Нейната история започва в Мексико, като най-блестящия лидер наркокартел. Тя е била едно младо момиче, което открива, че приятелят й е замесен в трафика на наркотици, докато един ден той е убит. Тя се мести в Америка, където се надява да получи сигурност. По-късно тя решава, че може да постигне повече ако е в света на наркотиците и започва нов мексикански живот. Съдбата й, застава на нейна страна и започва да й помага, защото тя се издига в своята кариера изпълнена с кокаин, пистолети и постоянно подозрение. Тя бързо се предвижда в пирамидата на бизнеса. Умело маневрира между конкуренти, колеги, полицията и любовниците си, но въпреки това оставя следи и може да изпадне в голяма беда.

Млада, красива и уверена, така изглежда на пръв поглед, но зад нейната красива маска се в действителност се крие изключително опасен и хитър хищник.