Вещиците

Пингвините от Мадагаскар (2014)

6.777 630 votes
Актьори
Christopher Knights, Chris Miller, Tom McGrath
Режисьор
Simon J. Smith, Eric Darnell
Сценарист
John Aboud, Michael Colton
Жанр
Анимация
Година
2014
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 32 мин
Трейлър на Пингвините от Мадагаскар (2014)
2 608
Абонирай се за YouTube канала ни
Пингвините от Мадагаскар са елита на шпионажа, те са най-големите шпиони и детективи, които обаче работят за слава, а не за пари. Към тях ще се присъедини един тигър, защото без него за загубени.
Супер шпионски екипи, който не се е раждал … той се е излюпили. Открийте тайните на най-големите и най-веселите птиците в световния шпионаж БИЗ: Skipper, Ковалски, Рико и Частния. Това е елита на елита, тази сила се прикрива под името на шикозна организация – The North Wind. Те се претичват на помощ на животните, които не могат да се справят сами. Те имат красив предводител – супершпионин вълк, с който трябва да се изправят срещу злодея д-р Octavius Brine, който иска да премахне всички пингвини в света. За да остане на върха, пингвините ще трябва да разчитат на съвременни технологии, техните вече усъвършенствани шпионски умения и помощта на вълкът.

 

С участието на

  • Benedict Cumberbatch
    Benedict Cumberbatch
    Бенедикт Къмбърбач
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички