Меси / Messi (2014)

7.33 060 votes
Актьори
Álex García, Kike Domínguez, Johan Cruyff
Режисьор
Álex de la Iglesia
Сценарист
Jorge Valdano Sáenz de Ugarte
Снимки
Argentina, Santa Fe, Rosario
Жанр
Документален
Година
2014
Премиера
01 Януари 2015
Държава
Spain
Продължителност
93 мин.
Трейлър на Меси / Messi (2014)
4.8 / 5 - 8 vots
10427
52
5
Присъединете се към YouTube канала ни
Филмът представлява смесица от кариерата на футболиста, в комбинация с архивни материали и измислени реконструкции. Историята, за това как, един от най-големите аржентински и световни футболисти на всички времена, е гонил пътя на славата с много жертви.
Документален филм обогатени с драматични сцени за футболната суперзвезда Лионел Меси. Роден в Аржентина, той бе избран няколко пъти за голмайстор на FIFA World. Player, печели FC Barcelona в няколко испански първенства като Шампионската лига. Режисьора ни представя неговия живот отще от самото начало, както и с влизането си в ФК Барселона. Тук идват приятели и спътници на спортиста.

Лионел Меси е пример за надарен футболист, постигнал мечтите си. Но животът му, не винаги е бил като на сън. Израснал в бедно семейство, Меси винаги е мечтал за кариера като футболист. Но в резултат на хормонален дисбаланс, той не е бил включен във футболните отбори на страната си в Аржентина, защото те отказват да плащат лечението му. По този начин, семейството му емигрира в Испания, а Барселона взема Меси на 13 години с договор. Но най-голямата му мечта винаги е била да играе за националния отбор на Аржентина.

Добави ревю