Рая и последният дракон
Jota de Saura

Хота: Отвъд фламенкото / La Jota (2016)

7.680 votes
Актьори
Sara Baras, Giovanni Sollima, Ara Malikian
Режисьор
Carlos Saura
Сценарист
Carlos Saura
Жанр
Документален
Година
2016
Премиера в България
Държава
Испания
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Хота: Отвъд фламенкото / La Jota (2016)
472
Абонирай се за YouTube канала ни
Карлос Саура насочва този документален филм към песни и танци на своята родина, дори и към тези, които очакват с нетърпение да видят, кой ще е следващия стил музика, завладял света.
След филми като “Фламенко”, “Sevillanas”, “Fados” Карлос Саура отново излиза пред камерата, стреляйки с нов музикален филм, La Jota, който се основава на традиционния танц и народна музика от нейната родина Испания – Арагон. Филма ще ни отведе до корените на народно пеене на страната, очертавайки силата и бъдещето на тази музика. Визуално пътешествие, звуците и светлината, в което ще подкрепят историята на родината. Уникален документален филм за бъдещите поколения, което ще бъде запомнено от всички, които обичат музиката. Всичко това е водено от желанието на Саура да се направи исторически документ, който служи като памет и реабилитация на това изкуство.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички