Годзила срещу Конг
Killers

Убийци / Killers (2014)

6.44 790 votes
Актьори
Rin Takanashi, Oka Antara, Kazuki Kitamura
Режисьор
Timo Tjahjanto, Kimo Stamboel
Сценарист
Takuji Ushiyama, Takuji Ushiyama
Снимки
Japan
Жанр
Криминален
Година
2014
Премиера
Държава
Индонезия, Япония
Продължителност
2 ч 17 мин
Трейлър на Убийци / Killers (2014)
297
Абонирай се за YouTube канала ни
В Токио един журналист е нападнат от крадци, които той убива по брутален начин. Но по-големия проблем, е че там има сериен убиец Shuhei Nomura, който продължава да убива и неговите постъпления се преписват на журналистът.

Действия в Убийци

На пръв поглед, Shuhei Nomura (Казуки Китамура) е богат, интелигентен бизнесмен, но в действителност в него има жесток сериен убиец. Той е социопат и сериен убиец, на който жертвите му са предимно жени в Токио. Един ден журналистът Bayu е нападнат от двама садистични крадци, които той убива по брутален начин. Те са искали да му вземат някои от журналистическите снимки, които е правил. Снимки и видео клипове започват да се разпространяват по интернет за убийствата които е направил. Той постепенно започва да си възстановява нормалния живот. Но това което промяна нещата е че Shuhei Nomura мисли че има свои последователи. Shuhei Nomura продължава да прави совите убийства, които започват да засягат Bayu.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички