Коварен капан 4: Последният ключ (2018)

5.749 520 votes
Актьори
Lin Shaye, Angus Sampson, Leigh Whannell
Режисьор
Adam Robitel
Сценарист
Leigh Whannell
Снимки
Santa Clarita, USA, California
Жанр
Ужаси
Година
2018
Премиера в България
Държава
Канада, САЩ
Продължителност
1 ч 43 мин
6 867
Елиз е специалист по паранормално и борба с духове, която има нов клиент и при това не кой да е, а точно в нейния дом, където е израснала. Сега трябва да се върне на мястото, което най-малко иска да види. Дали призрака от детството се появява отново, защото има недовършени дела?

Insidious: The Last Key (2018)

Един човек е убеден, че къщата му е обитавана от духове и иска помощта на уважавания парапсихолог Елиз Райъри. Но дори и жената, която има опит в призрачните паранормални събития, не се учудва, защото къщата, която се намира в село в Ню Мексико е и сградата, в която е израснала. Сега тя заедно с двама ловци на призраци, които са специализирани в изгонването на демони, се опитват да прогонят духове, които идват от паралелен свят, подобен на нашия. Последният ѝ подобен случай е неравностойното трио в миналото на Елиз, в който тя изпитва ужаса като дете, заедно с друго семейство, което е в опасност. По този начин тя се сблъсква не само с необяснимите ужаси, но и с разследването на свръхестествените събития в детството си. Но дали събитията от настоящето са свързани с призрака на миналото?

Четвъртата част на филма на ужасите бе създаден както предишните части от поредицата по сценарий на Leigh Whannell. Франчайзинга започна от 2010 г., режисиран от Джеймс Уан, който разказва историята на едно семейство, което се бори със зли духове

С участието на

 • Rose Byrne
  Rose Byrne
  Роуз Бърн

Всички части

 1. Коварен капан 3 (2015)
  Коварен капан 3 (2015)
 2. Коварен капан 4: Последният ключ (2018)
  Коварен капан 4: Последният ключ (2018)