Круд 2: Нова епоха
The Night House

Къща в мрака (2021)

6330 votes
Актьори
Rebecca Hall, Sarah Goldberg, Stacy Martin
Режисьор
David Bruckner
Сценарист
Luke Piotrowski, Ben Collins
Жанр
Трилъри, Ужаси
Година
2021
Премиера в България
Държава
Англия
Продължителност
1 ч 48 мин
Трейлър на Къща в мрака (2021)
398
Абонирай се за YouTube канала ни
Самотна жена се сблъсква с призрачно присъствие през нощта в къщата си и разследва миналото на починалия си съпруг.

Внезапната смърт на съпруга ѝ оставя Бет (Ребека Хол) разтърсена до основи. Тя трябва да живее съвсем сама в къщата до езерото, която той е построил. Но тъгата ѝ бавно започва да намаля поради ужасни сънища, призрачни видения и обезпокоителни силуети, които загатват за свръхестествена сила в близост до нея. Това, което вечерта прилича на призрачно присъствие, на дневна светлина няма никакви доказателства за каквото и да е било от такъв характер.

Въпреки че приятелите ѝ я съветват да напусне къщата възможно най-скоро, Бет иска да стигне до дъното на загадката. Вдовицата започва да преглежда вещите на починалия си съпруг, за да получи реалистичен отговор на случващото се. Докато се рови в миналото, тя намира улики за тъмна тайна, която е трябвало да остане скрита. Но това, с което се сблъсква ще бъде дълбоко по-тревожно и ужасяващо от предполагаемото.

the-night-house-2021-2 the-night-house-2021-3

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички