Дедпул и Върколака

На всяка цена / Hell or High Water (2016)

Hell or High Water
7.6248 хил. гласа
Актьори
Ben Foster, Jeff Bridges, Chris Pine
Режисьор
David Mackenzie
Сценарист
Taylor Sheridan
Снимки
Clovis, USA, New Mexico
Жанр
Криминален
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на На всяка цена / Hell or High Water (2016)
3 509
Абонирай се за YouTube канала ни
Двама братя, бивш затворник и разведен баща поемат риска да направя серия от грабежи, за да може да запазят фермата си, с която искат по-късно да продължат на чисто.

Каквото ще да става (2016)

В криминалната драма разведен баща и току що освободения от затвора му брат, подготвят коварен как да спасят семейната ферма в Западен Тексас. Тоби иска да направи живота на сина си по-добър, но не смята да действа по правилата на законите. Заедно с брат си, винаги са били на едно мислене и сега за пореден път искат да прескочат закона. Те смятат да нахлуят и да ограбят няколко банки и да използват парите за задължението си към държавата, защото в противен случай  земята им ще бъде взета. Това и двамата ги устойка – Тоби ще помогне да сина си, а брат му ще може спокойно да се пенсионира. Но престъпните им действия не остават незабелязани. Човек на закона, е  по следите им и е твърдо решен да ги спре.

Предистория и информация

Заглавието на филма идва от Ню Мексико и Западен Тексас, където било през 1860 било населено с индианското племе наречено Comancheria. През това време под “Hell or High Water” се е разбрало “каквото ще да става“. Сценария е бил завършен още 2012 но тогава филма е бил едноименен със племето – Comancheria. Премиерата е отложена до 2016 и дори ще присъства във филмовия фестивал в Кан.

 

С участието на

  • Chris Pine
    Chris Pine
    Крис Пайн