Доктор Стрейндж (2016)

7.5588 300 votes
Актьори
Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor
Режисьор
Scott Derrickson
Сценарист
Scott Derrickson, Jon Spaihts
Снимки
USA, New York
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 55 мин
Трейлър на Доктор Стрейндж (2016)
12 431
Абонирай се за YouTube канала ни
Доктор Strange е хирург, който след катастрофа, не може да използва ръцете си. Така неизбежно пропада кариерата му, а той в отчаян опит да си помогне, стига до Хималаите, където намира една мистична магьосница.

Доктор Стрейндж е предстоящ да излезе филм за американски супергерой, базиран на комикс на Марвел, носещ същото име, който се прави от Марвел Студиос и се разпространява от Уолт Дисни Студиос. Този филм е предназначен да бъде четиринадесетият поред от кино-вселената на Марвел. Режисиран от Скот Дериксън, по сценарий на Джон Спайтс и С. Робърт Каргил, с Бенедикт Кимбърбач в главната роля, както и с участието на Рейчъл Макадамс и Чуетел Еджиофор.

В адаптиране на Marvel Comics, доктор Strange е ексцентричен неврохирург, който след автомобилна катастрофа загубва способността да движи ръцете и повече не може да работи, нито да живее нормално. Отчаян, той отива в Тибет при отшелницата The Ancient One, на която се надява да му помогне. Въпреки, че му изпълва желанието, си разкрива истинската същност – тя не е обикновен отшелник, а всъщност защитник на света. Магьосницата учи Strange как да овладее мистичните сили, с които да се бори със злото и да се пази от Baron Mordo, който е може да се превърне в основна заплаха за доктор Strange.

doctor-strange-2016

С участието на

  • Benedict Cumberbatch
    Benedict Cumberbatch
    Бенедикт Къмбърбач
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички