Капитан Фантастик / Captain Fantastic (2016)

7.9147 180 votes
Актьори
Viggo Mortensen, Kathryn Hahn, Frank Langella
Режисьор
Matt Ross
Сценарист
Matt Ross
Снимки
USA, Washington State
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера
08 Юли 2016
Държава
USA
Продължителност
118 мин.
Трейлър на Капитан Фантастик / Captain Fantastic (2016)
541
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Едно семейство което живее цял живот в гора, отдалечено от света е принудено да отиде в големия град. За децата, които никога не са виждали цивилизацията, това ще бъде истинско изпитание.
Captain Fantastic в никакъв случай не е супергерой, а само един прост човек, който всъщност се казва Бен. Той е идеалистичен бащата, който живее с шестте си деца, изолирани от външния свят в горите на северозападната САЩ. Той от много години е в горите на тихоокеанския северозапад, в щата Вашингтон. Живота на цялото семейство е изключително прост, те живеят самостоятелно и са отдалечени от най-новите технологии и шума и ритъма на външния свят. След десет години, Бен е принуден да се върне заедно с близките си в обратно в цивилизация и модерното обществото. Но ако връщането към цивилизацията представлява предизвикателство за него, то за децата му това ще бъде още по-голяма трудност, защото те никога не са излизали от гората.
Това е трудно, защото децата никога не са виждали другия живот и винаги са били отдалечени от хай-тек цивилизацията, забързаните хора и индустриализирани храни.
Добави ревю