Спасители на плажа (2017)

5.6132 520 votes
Актьори
Alexandra Daddario, Dwayne Johnson, Priyanka Chopra
Режисьор
Seth Gordon
Сценарист
Justin Malen, Robert Ben Garant
Снимки
Savannah, USA, Georgia
Жанр
Комедия
Година
2017
Премиера в България
02 Юни 2017
Държава
USA
Продължителност
116 мин.
Трейлър на Спасители на плажа (2017)
4.3 / 5 - 24 vots
25369
46
1
Трейлър на Спасители на плажа (2017)
Трейлър на Спасители на плажа (2017)
Mitch Buchannon, експертът сред всички спасители, трябва да работи с младия Мат Броуди, за да спрат амбициите на петролен магнат, който заплашва да унищожи плажа, за да развие бизнеса си.
Baywatch (2017)

Спасители на плажа, са “охрана на плажовете” – това наистина е сериозна работа, но за съжаление, така я приема единствено Mitch Buchannon – известен харизматичен лидер на екипа, който трябва да осигури безопасността на туристите. Един от новопристигналите го кара да се тревожите: Мат Броуди е бил олимпийски плувец, но е прекадил каретата си, защото е станал обект на медийни скандали. Сега той иска да започнем отначало и даде всичко от себе си, за да стане част от екипа, но за разлика от лидера си, той се отдава повече на слънцето и пленителните женски тела. Точно по това отношение, Мич твърде много изостава. Summer Quinn харесва новодошлия. Въпреки, че той е най-трудния сред всички, тя е идеалист и иска да помага на хората не само във водата. Тя е сигурна, че може да насочи младя спасител в правилна посока. Мич, реагира ревниво, към Мат, по отношение на общата им любов, още повече, когато Мат се влюбва в Summer. Отчая, Мич се опитва да изгради връзка с известната C.J. Parker, но дали ще успее – тя е размер, прекалено голям за него!

На фона на любовните интриги се повява нещо по-страшно – петролен магнат заплашва да замърси околната, което ще доведе до унищожаването на любимия им плаж. Този път спасителите ще се обединят в истински екип, ако искат да спасят плажа и работата си.

 

Актьорски състав
 • Alexandra Daddario
  Alexandra Daddario
  Александра Дадарио
 • Zac Efron
  Zac Efron
  Зак Ефрон
 • Dwayne Johnson
  Dwayne Johnson
  Дуейн Джонсън (Скалата)