Анабел 2: Сътворение (2017)

6.577 740 votes
Актьори
Anthony LaPaglia, Miranda Otto, Samara Lee
Режисьор
David F. Sandberg
Сценарист
Gary Dauberman
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Ужаси
Година
2017
Премиера в България
11 Август 2017
Държава
USA
Продължителност
109 мин.
Трейлър на Анабел 2: Сътворение (2017)
4.6 / 5 - 20 vots
18437
83
8
Присъединете се към YouTube канала ни
Няколко години след трагичната смърт на малка дъщеря на едно семейство, те започват да се грижат за куклата Анабел. Те се насиняват в нов дом при Шарлот, където има още няколко млади момичета. Техния дом се превръща в най-ужасния кошмар, защото те не знаят за тайната на кукла Анабел
Annabelle 2 (2017)

Това е продължение на филма от 2014, който ни насочва вниманието към ужасяващата кукла, която прави живот на собствениците си повече от нещастен.

Как е създаденa куклата Анабел и как е започнало пътуването злото по целия свят?  Вече са изминали 20 години от както тя е създадена. Историята започва, когато Самуел Мълинс, производител на кукли и съпругата му решат да превърнете дома си в сиропиталище. Няколко години преди брака си, те са загубили малката си дъщеря Анабел в трагична автомобилна катастрофа.

За това сега къщата им е дом на няколко момичета, които те вземат от дома за деца, който току-що беше затворен. Но вместо да пристигнат на място, където да се радват на хармония, те скоро ще открият, че с изоставената къща в САЩ нещо не е наред. Заключените врати се отварят за момичета, без да подозират, че къщата е притежание на кукла, която е по-жива отколкото изглежда. Точно в този момент тя се събужда и насочва стъклените си към новодошли млади хора. Скоро те ще станат свидетели на мистериозната зла кукла на име Анабел.

Добави ревю