Annabelle: Creation

Анабел 2: Сътворение (2017)

6.5111 860 votes
Актьори
Anthony LaPaglia, Miranda Otto, Samara Lee
Режисьор
David F. Sandberg
Сценарист
Gary Dauberman
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Ужаси
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Анабел 2: Сътворение (2017)
19 757
Абонирай се за YouTube канала ни
Няколко години след трагичната смърт на малка дъщеря на едно семейство, те започват да се грижат за куклата Анабел. Те се насиняват в нов дом при Шарлот, където има още няколко млади момичета. Техния дом се превръща в най-ужасния кошмар, защото те не знаят за тайната на кукла Анабел

Annabelle 2 (2017)

Това е продължение на филма от 2014, който ни насочва вниманието към ужасяващата кукла, която прави живот на собствениците си повече от нещастен.

Как е създаденa куклата Анабел и как е започнало пътуването злото по целия свят?  Вече са изминали 20 години от както тя е създадена. Историята започва, когато Самуел Мълинс, производител на кукли и съпругата му решат да превърнете дома си в сиропиталище. Няколко години преди брака си, те са загубили малката си дъщеря Анабел в трагична автомобилна катастрофа.

За това сега къщата им е дом на няколко момичета, които те вземат от дома за деца, който току-що беше затворен. Но вместо да пристигнат на място, където да се радват на хармония, те скоро ще открият, че с изоставената къща в САЩ нещо не е наред. Заключените врати се отварят за момичета, без да подозират, че къщата е притежание на кукла, която е по-жива отколкото изглежда. Точно в този момент тя се събужда и насочва стъклените си към новодошли млади хора. Скоро те ще станат свидетели на мистериозната зла кукла на име Анабел.

С участието на

 • Annabelle Wallis
  Annabelle Wallis
  Анабел Уолис

Всички части

 1. Анабел 2: Сътворение (2017)
  Анабел 2: Сътворение (2017)
 2. Анабел 3 (2019)
  Анабел 3 (2019)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички