Билет за отвъдното (2014)

6.5108 570 votes
Актьори
David Harbour, Dan Stevens, Liam Neeson
Режисьор
Scott Frank
Сценарист
Lawrence Block, Scott Frank
Снимки
USA, New York, New York City, Brooklyn, Green-Wood Cemetery
Жанр
Трилъри
Година
2014
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 54 мин
Трейлър на Билет за отвъдното (2014)
3 846
Абонирай се за YouTube канала ни
Scudder е бил ченге, но са отвлекли и убили съпруга му, след което той започва да убива по собствено правосъдие и вече не ченге, а детектив. Сега има нов случай, при който обаче, престъпниците са същите, които са убили жена му. Той действа на границата на доброто и злото, а този път трябва да завърши това, което някога не е успял.

A Walk Among the Tombstones (2014)

Ченге си пие сутрешното кафе, в заведението влизат мафиоти, които униват бармана. Ченгето ги преследва и в кратка стрелба ги убива. По-късно той разбира, че те са отвлекли и убили съпруга му. Сега той работи на границата между доброто и злото. Но като че ли същите престъпници продължават да отвличат и убиват жени. Той вече не е ченге, а частен детектив. Един ден той е повиван от човек на който са отвлекли жена му за откуп. Той разбира че това са същите хора и се заема със случая.

Scudder научава, че тези престъпници са извършили не едно такова убийство и е с ясната представа, че ще трябва да пази живота си между малките улични на Ню Йорк Сити, докато прави разследването.

Актьорски състав

  • Dan Stevens
    Dan Stevens
    Дан Стивънс
  • Liam Neeson
    Liam Neeson
    Лиъм Нийсън