Филми с Адам Сандлър

Адам Сандлър
Adam Sandler
Хюби е любезен и добросърдечен, който винаги иска да помогне с каквото може. Поради своето престараване е непрестанно подиграван. Всяка година се отдава изцяло на опазване на реда и опасността по време на Хелоуин. Но тази година ще бъде различно и спасяването на градът ще зависи от него.
Хауърд е бижутер, който е пристрастен към хазарта. След като направи поредица от рискови залози, които обаче биха могли да му гарантират колосални печалби, е принуден да държи под контрол семейния и професионалния си живот, докато се опитва да се изправи след някои големи кредита.
Мейвис прави подарък на баща си граф Дракула с една прекрасна екскурзия на борда на чудовищен круиз. По време на тяхната почива, Дракула се влюбва в капитана на кораба Ерика, която се оказва най-неприятния човек.
Лос Анджелис, през 1990-те Санди Уекслър е талантлив мениджър, който преследва група от ексцентрични клиенти в сферата на забавленията. В този момент той е на ръба на голяма кариер и дава всичко за да я достигне. Но живота му се променя, когато се влюбва в Кортни - певица, която открива в увеселителен парк. Сега предаността му към работата е поставена на изпитание.
Живота на Чарли се променя тотално след като намира негов стар приятел, който е станал агент на ФБР и започва да продават наркотици. Но в последствие се разбира, че той никога не е бил ФБР агент и те за разкрити.
Пародия на Великолепната шесторка. Когато Томи преминава през дивия запад, пресушава всички банкери, защото е банков обирджия и той от най-добрите. Той се движи с 5 бандита, които търсят баща си.
Джонатан има внучка Денис, която е получовек, полувампир. Денис заедно с майка си Мейвис посещават хотела, в който ще трябва да развият вампирските способности в малкото и дете.
Max е обущар и работи на същото място в което са работили и родителите му. Един ден Max намира магически предмет, с който може да влиза в живота на клиентите си.
Лорън и Джим се разделят и искат никога повече да не се събрат. Но когато отиват на почивка се озовават дори в една стая в хотела. Те решават да преглътнат това и да прекарат почивката, в която нещата им се променя.
Тод е успешен адвокат и женен, толкова красиви, колкото и богат. Една вечер пред вратата му застава, баща му, който не е виждал от години и с който са нямали никакви контакти и моли Тод за помощ, защото е на една крачка от затвора, дължащ 43 000$ данак. Точно преди сватбата на Тод, започва едно ново на начало на живота ми с дивия си баща. Освен, че той не харесва бъдещата жена на сина си, ни преди сватбата забърква Тод с много алкохол и наркотици.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички