IMDB РейтингНай-ПопулярниНай-гледаниНай-нови

Повелителят на кухнята / Burnt (2015)

6.6
Адам имаше всичко което може да си пожелае един човек, но го загуби, заради честата употреба на наркотици. Той иска отново да се върне работата като готвач и решава да направи най-добрия ресторант в света.

Sweet Bean (2015)

7.4
В японската една стара жена приритва малки сладкиши от червен боб и сос, който се превръща в нещо повече от кулинарния изкуство.

На един черпак разстояние / The Hundred-Foot Journey (2014)

7.3

Две различни кухни – индийска срещу френска в една кулинарна надпревара, в една голяма война!

Всичко започна когато кулинарния гений Hassan се премести във френско градче със семейство си. Те отварят ресторант близо до прословутия луксозен френски ресторант и започват да обират всичките им клиенти. Младата френска готвачка показва най-доброто, но клиентите са загубени. Въпреки, че враждата между двата ресторанта е в разгара си, един ден собственичката на френския ресторант решава да навести индийския за да опита от техните ястия. Омагьосана от омлета на Hassan тя го приема в тяхното семейство и ресторант.

Daawat-e-Ishq (2014)

Романтичен любовен филм, в който една двойка иска да има щастлива любов, но се оказва че те са напълно противоположни, въпреки че в никой от тях няма лоши черти, любовта им е премина през много изпитания.

6.2

Майстор-готвач / Chef (2014)

Готвач, който губи работа си, стартира нова, в опит да възстанови творчеството си като готвач и отчужденото си семейство.
7.3