Хлапето Рик / White Boy Rick (2018)

6.422 920 votes
Актьори
Matthew McConaughey, Bel Powley, Richie Merritt
Режисьор
Yann Demange
Сценарист
Logan Miller, Andy Weiss
Снимки
Cleveland, USA, Ohio
Жанр
Драма, Криминален
Година
2018
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 51 мин
Трейлър на Хлапето Рик / White Boy Rick (2018)
970
Абонирай се за YouTube канала ни
Истинската история за Ричард започва да работи като информатор под прикритие за ФБР на 14-годишна възраст. С времето той натрупва важни знания за престъпния свят и започва да върши двойна игра - ФБР агент и дилър на наркотици.

Детройт през 1984 година: 14-годишна възраст Ричард Уърш става информатор в американската служба за наркотици. Неговата основна мисия сега е да проникне в екипа на Къри, който контролира сцената на наркотиците в източен Детройт.  

Без съмнение, с течение на времето той е придобил важна информация. Работата му го задължава да задълбочи познанията си за наркотичния свят до такава степен, че да го направи важен трафикант на наркотици. Колкото по-голяма става тя, той навлиза в редиците на наркотичната сцена. С познанията си, с които успява да се сдобие с течение на времето, той самия се издига до магнат на наркотици и попада в списъка на престъпниците на бившите си работодатели.

Неговия баща винаги е бил против наркотиците, но идва момент в който никой няма да може да му помогне. “Бандата на Къри” се ръководи от харизматичния Джони Къри и въпреки че семейството му е замесено с незаконен бизнес, те имат силно влияние върху политиката. Съпругата на Джони е племенницата на кмет на Детройт. Тази политическа връзка поддържа работата на Къри и по-късно именно той е часовниковия механизъм, който е насочен срещу Рик.

В резултат на това младият човек се превръща в неудобен за борбата с наркотиците и полицейските служители на ФБР, които са го наели. В двоен живот той е бъде арестуван на 17 години и осъден на тридесет години затвор.

 

 

Актьорски състав

  • Jennifer Jason Leigh
    Jennifer Jason Leigh
    Дженифър Джейсън Ли
  • Matthew McConaughey
    Matthew McConaughey
    Матю МакКонъхи