Повелителят на дракони
WandaVision

Уандавижън (2021) Сезон 1

8.1165 110 votes
Сезон 1
9 епизода
Актьори
Elizabeth Olsen, Teyonah Parris, Paul Bettany
Сценарист
Jac Schaeffer
Снимки
Atlanta, Georgia, USA
Жанр
Драма, Екшън, Комедия
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Уандавижън (2021) Сезон 1
126
Абонирай се за YouTube канала ни
В мини сериала Уанда (Елизабет Олсън) и Вижън (Пол Бетани) живеят в свой паралелен свят, който обаче се оказва нестабилен и започва да се променя, в стила на сериалите от 50-те години до наши дни.

Уанда и Вижън (2021)

Уанда (Елизабет Олсън) все още скърби за загубата на любимия си Вижън (Пол Бетани), след събитията от Отмъстителите 4: Края. С помощта на силите си тя променя реалността и изведнъж се озовава в идиличния малък град Уествю, където води привидно перфектен живот с Вижън в собствена къща, градина и бяла ограда. Светът, който тя е създала, се оказва нестабилен и изведнъж започва да се променя, в стила на различните сериали от 50-те години до наши дни, включително звука на смеещите се зрители. Хармоничният живот, който са изградили, започва да става все по-непредсказуем и неконтролируем, тъй като десетилетията се изменят скокообразно. От черно-бяло до съвременното настояще и обратно: като че ли в техният свят се заражда нещо лошо?

Скоро микровселената на Уанда и Вижън рефлектира във външния свят, създавайки проблем, с който започва да се занимава агенция S.W.O.R.D. (МЕЧ, агенцията аналогична на ЩИТ).

Актьорски състав

  • Elizabeth Olsen
    Elizabeth Olsen
    Елизабет Олсън
  • Kathryn Hahn
    Kathryn Hahn
    Катрин Хан
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички