Vlad

Влад сериал (2019)

8.3850 votes
Актьори
Adrian Nartea, Andrei Aradits, Olimpia Melinte
Режисьор
Jesús del Cerro
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера
2019-2021
Държава
Румъния
Трейлър на Влад сериал (2019)
383
Абонирай се за YouTube канала ни
Впечатляващия румънски сериал разказва за мъж с нова самоличност, който се превръща във властен и богат, с помощта на силни и лоялни съюзници, за да отмъсти на приятелите, натопили го в престъпление.

Животът на Адриан едва сега започва, защото той вече се е оженил за жената на мечтите си и заедно планират красивото си бъдеще. Но той е натопен от свои приятели в извършване на престъпление. Животът му приключва бързо и ужасно зад решетките, без никаква възможност да се защити, а само той знае, кои са истинските престъпници. От този момент трябва да живее с мисълта за фалшивите хора, на които се е доверявал.

Но истинските приятели не се определят от мястото, на което се намира и точно на такъв попада в затвора. След 8 години успява да се измъкне, като инсценира смъртта си, а с пластична хирургия и нови документи за самоличност вече е Влад. Неговият план за отмъщение може да влезе в действие и следващия им ход е да открие “добрите стари приятели”. Новият му силен съюзник го учи на всичко за истинския живот и го превръща във властен мъж. Сега иска да изработи идеалния план за предателите и да им покаже, че самите те са създали противник, срещу когото не са способни да се изправят.

Ролята на Влад се изиграва от двама актьори, преди и след смъртта му. Сюжетните линии са преплетени в минало и настоящето, създавайки един впечатляващ трилър, макар че официално сериала е в жанра на драмата. С напредване на сериите и сезоните, всички части на разкъсания сюжет, започват да се сглобяват. Това паралелно изяснява стари събитие, но създава и нови загадки с предполагаеми отговори, държейки зрителите в очакване.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички