Момичето от долината (2020)

5.3690 votes
Актьори
Jessica Rothe, Jessie Ennis, Josh Whitehouse
Режисьор
Rachel Lee Goldenberg
Сценарист
Andrew Lane, Amy Talkington
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Момичето от долината (2020)
432
Абонирай се за YouTube канала ни
Римейк на оригиналния филм от 1983 г, в който младата Джули е момиче от средната класа. Тя започва връзка с напълно различния от нея, пънкара Ранди, която нейното семейство и приятели не одобряват.

В известния филм от 1983 г., Никълъс Кейдж и Дебора Форман бяха главните актьори. В него се разказваше за Джули Ричман, момиче от средната класа, което води традиционен живот. След като прекратява връзката с гаджето си и започва нова с Ранди, напълно противоречив на нея пънкар, решението ѝ никак не се одобрява от нейните приятели. Докато оригиналният филм е романтична комедия, режисьора Рейчъл Голдънбърг решават да изгради римейка като мюзикъл. Песните ще бъдат като почит на 80-те години на миналия век.

Оригиналният филм “Valley Girl” е издаден в началото на 80-те години след успеха на песента Valley Gir на Франк Запа. В песента той се подиграваше с диалекта на тийнейджърките от долината Сан Фернандо, северно от Лос Анджелис, чийто диалект използваше също и дъщеря му. По принцип фразата “момиче от долината” се е използвала от младите материалистични жени от горните класове на Лос Анджели, с която са наричали момичетата от Сан Фернандо.