Дедпул и Върколака

Upgraded / Надграждане (2024)

Upgraded
6.123 хил. гласа
Актьори
Camila Mendes, Marisa Tomei, Archie Renaux
Режисьор
Carlson Young
Сценаристи
Christine Lenig, Justin Matthews
Снимки
Tees Valley, England, UK
Жанр
Комедия
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 44 мин
Трейлър на Upgraded / Надграждане (2024)
153
Абонирай се за YouTube канала ни
Ана заблуждава богат мъж, че е шефка. Докато той хлътва по нея, тя се опитва все повече и повече да му влезе под кожата.

Ана (Камила Мендес) работи като стажантка в голяма международна художествена галерия, чийто клон в Ню Йорк се управлява с твърда ръка от Клер. В последната минута е поканена да лети за Лондон с нейната блестяща, но  супер стриктна шефка. Един ден Ана е инструктирана да лети до Лондон заедно с шефката си, където имат възложена задача. За късмет и нейна изненада, тя получава билет бизнес класа. Високо над облаците на борда на самолета среща красивия и богат Уилям. След като се запознават Уилям остава с впечатлението, че Ана е шеф на агенцията. Тя не му разкрива истината, виждайки своя шанс за успех в живота, без да подозира, че това ще доведе до поредица от проблеми. Тя започва умело да балансира между професионалния и личен живот, между мечтаната работа и романтика.

В тази малка и лека комедия са смесени емоциите и преживяванията около любовта и амбициите човек да се издигне на работното си място. В него можем да видим разликата, между преструването и откровената лъжа. Ана се опитва да пробие в света на изкуството, докато все още спи в апартамента на сестра си и нейния годеник. Те се опитва да се ориентира към нови възможности като личен асистент на безскрупулната и алчна за власт директорка. Между нея и Уилям има нещо общо – и двамата се опитват да се издигнат в кариерата си, да бъдат признати, но им липсват романтични срещи. Тъй като Ана се представя за млада директорка, тя бързо привлича вниманието му. Неловка ситуация – майката на Уилям се опита още по-бързо да ги сближи. В нейно присъствия Ана има усещането, че може а изкипи и всеки момент да бъде хваната в лъжа. Всеки от двамата търси някакво лично и професионално “Надграждане“, което е в центъра на сюжета, изигран от съвсем непознати актьори, но за сметка на това, всичко изглежда много реалистично, като в живота.