Тъли (2018)

726 260 votes
Актьори
Mackenzie Davis, Mark Duplass, Charlize Theron
Режисьор
Jason Reitman
Сценарист
Diablo Cody, Diablo Cody
Снимки
New York City, USA, New York
Жанр
Комедия
Година
2018
Премиера в България
04 Май 2018
Държава
USA
Продължителност
96 мин.
Трейлър на Тъли (2018)
4 / 5 - 1 vot
310
0
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Между необичайната детегледачката Тъли и Марло, за която тя работи, се изгражда силна връзка, която прераства в истинско приятелство
Ако това беше трилогията на Диабло Коди и Джейсън Райтман, посветена на живота на хората след брака или в семейството, след филмите Джуно (2007) и Младите възрастни (2011), то Тъли щеше да я затвори перфектно. Първия им филм беше насочен към 16-годишната Juno, която забременява и трябваше да взема решения като зряла жена. Втория им филм разказваше историята на 37-годишна незряла жена, която иска да възроди връзката си с бившия, но за целта ще трябва да застреля настоящата му жена, защото смета, че е по-добра съпруга. В Тъли нещата са доста по-позитивно настроени, липса на скандали и конфронтации, а в центъра на сюжета застава майката, върху която пада цялата тежест от гледане на деца.

Чарлийз Терон играе главната роля на Марло – майка, която току що е родила третото си дете. Нейния брат и прави доста странен и подходящ подарък: той наема  “Нощната надежда” Tully. Отсега нататък жената ще се грижи за децата през нощта, което ще даде на Марло повече свобода и възможности Самата тя в началото е изненадата и не знае какво да ползва свободното време, което има, живота ѝ неусетно започва да се подрежда. Скоро между двете жени се заражда необичайно приятелство.

Добави ревю