Убийците на цветната луна

To All the Boys: Always and Forever (2021)

To All the Boys: Always and Forever
6.331 хил. гласа
Актьори
Lana Condor, Janel Parrish, Noah Centineo
Режисьори
Gareth Smith, Michael Fimognari
Сценаристи
Jenny Han, Katie Lovejoy
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Драма, Комедия
Година
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на To All the Boys: Always and Forever (2021)
1 273
Абонирай се за YouTube канала ни
Лара и Питър искат да превърнат връзката си в нещо повече, но съдбата има други планове и ги раздяла на 3000 мили разстояние.

На всички момчета: Винаги и завинаги (2021)

Дори ако Лара все още прекарва ваканциите със сестрите си в Южна Корея, краят на гимназията вече е толкова близо, че тя трябва да реши няколко неотменни въпроса: кои пътища смята да избере, с кои приятели ще продължи и съответно с кои ще се раздели.

Лара и Питър са на прага на зряла възраст и нямат намерение да опитват варианти като връзка от разстояние. Те плануват да се запишат заедно в Станфорд, но когато Лара не е приета в университета, цялото им бъдеще изглежда разрушено. Сега предстои да разбере смисъла над думите на баща ѝ “Не може да спасите връзката си, ако не растете”.

Третата част от поредицата на Netflix, която започна с На всички момчета, които съм обичал преди (2018) и продължението На всички момчета: П.С. Все още ви обичам (2020).

Подобно на предишните две части, тази също е базирана на книгите на американския автор Джени Хан. След като първата част през 2018 г. се превърна в огромен хит в Netflix, двете продължения бяха планирани и заснети. С други думи само два месеца след края втората част, актьорите отново бяха пред камерата за третия филм.