Смъртта може да почака
The Violin

The Violin (2021)

Актьори
Маринела Ангелова, Alistair Hall, Dilly Evans-Smith
Режисьор
Атанас Христосков, Любомир Печев
Сценарист
Николо Коцев
Жанр
Драма
Година
2021
Премиера
Държава
България
Трейлър на The Violin (2021)
11
Абонирай се за YouTube канала ни
Българския филм разказва за кипящия живот на изкуството и неизбежния хаос, когато трябва примабалерина, цигулар, студент, професор и други виртуози да работят заедно с амбиции за големи успехи.

В институция, в която се готви под налягане, добавете едно перфектно семейство от елитни артисти: една руска примабалерина, напушена и полуизпечена, един американски виртуозен цигулар, потопен и маринован в музикалната среда, един вундеркинд, който все още е студент по балет, недоузрял, но пък гъвкав.

Увеличете температурата и при непрекъснато разбъркване с безценна антична цигулка добавете плодове към кейка: един рибен професор, ядки и банани, една полудяла, една лошотия и добре задушена захарна фея. Залейте обилно с уиски. Добавете стъклен прах от кокаин и други подправки на вкус. Разбъркайте добре, пребройте до 8  и “Grand battiment”. (Не слугувай на никого)

Това е официалното описание на филма, който все още е в процес на производство. Жанра е драма, но по саркастичното описание повече прилича на комедия, която се отнася с ирония към живота на изкуството и подготовката за голямо състезание.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички