Бързи и яростни 9
The Vault

Трезорът (2021)

6.46 520 votes
Актьори
Famke Janssen, Astrid Bergès-Frisbey, Freddie Highmore
Режисьор
Jaume Balagueró
Сценарист
Michel Gaztambide, Rowan Athale
Снимки
Madrid, Spain
Жанр
Екшън, Криминален, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
Испания
Продължителност
1 ч 58 мин
Трейлър на Трезорът (2021)
343
Абонирай се за YouTube канала ни
Гениален инженер и търговец на изкуства планират обир на централната банка на Испания по време на футболните финали на Мондиал, за които е класирана страната им.
Том е брилянтен инженер, който се интересува от сейфа на централната банка на Испания. Никой не е успял да я ограби. Абсолютно непристъпна и непревземаема: за нея няма никакви данни за чертежи, планове и система за сигурност, както и какъвто и да е било инженеринг, който е използван при построяването ѝ преди 100 години. Единственото, което се знае, е, че има подземна река, която може да залее всичко, ако стените ѝ бъдат пробити. Но тази истинска мистерия не плаши Том, който научава за легендарно изгубено съкровище, което се съхранява в един от трезорите. Заедно с харизматичният търговец на изкуства Уолтър трябва за 10 дена да изготвят подробен план за проникване и кражба. Точния момент на действията е съобразен с финала на Мондиал, на който участва тяхната страна. В рамките на 90 минути, през които банковите служители ще бъдат разсеяни заради футболния мач, който се прожектира на огромен екран пред банката, те трябва да реализират своя план.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички