Откраднатата принцеса (2018)

6.21 370 votes
Актьори
Nadezhda Dorofeeva, Yevhen Malukha, Aleksey Zavgorodniy
Режисьор
Oleh Malamuzh
Сценарист
Yaroslav Voytseshek, Alexander Pushkin
Жанр
Анимация, Комедия, Фантастика
Година
2018
Премиера в България
Държава
Украйна
Продължителност
85 мин.
Трейлър на Откраднатата принцеса (2018)
5 / 5 - 3 vot
4929
18
0
Трейлър на Откраднатата принцеса (2018)
Мечтата на Руслан е да стане силен рицар. Един ден случайно среща едно момиче в което се влюбва. Той не знае, но това е дъщерята на краля, но не след дълго зъл магьосник отвлича принцесата. Сега ще се намери ли някой достатъчно смел, да намери принцесата и победи магьосника. Ето че това е звездния шанс на Руслан
Тази невероятна история се е случила в славния град Киев в дните на смели рицари, красиви принцеси и могъщи магьосници. Скитникът Руслан, който мечтае да стане рицар се срещна красивата Мила и се влюбва в нея, без да знае, че тя е дъщеря на принца на Киев. Но в любовта нищо не е предопределено и точно тази любов не трае дълго: магьосника Черномор отвлича принцесата през очите на Руслан. Докато принцесата е в неговото господство, той може да използва силата на любовта за своите зли планове. Руслан е категоричен решение да намери любимата си, каквото и да му струва и през каквито и изпитания да премине.
Като всяка една подобна анимация, освен цветните пейзажи, тя отправя поука към малчуганите: винаги силата на благочестивата любов и вярното приятелство е по-голяма от силата на кой да магьосник. Руслан, който иска да бъде рицар, ще бъде подложен на изпитание, от което ще разбере, че да бъдеш рицар, означава не просто да облечеш доспехите, а да защитаваш слабите, бедните и принцесите. Принцесите са колкото красиви, толкова и бодливи, трябва да се внимава и с тях! Дори и лошия магьосник, не е чак токова лош. Той също има важно място в историята: ако не беше той, как Руслан щеше да стане храбър рицар? Всъщност, защо толкова много пишем… та каква приказка щеше да бъде без магьосник.