Сами вкъщи 2 (2019)

Актьори
Patton Oswalt, Harrison Ford, Kevin Hart
Режисьор
Jonathan del Val, Chris Renaud
Сценарист
Brian Lynch
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
Франция, Япония, САЩ
Продължителност
86 мин.
Трейлър на Сами вкъщи 2 (2019)
5 / 5 - 7 vot
2639
33
3
Трейлър на Сами вкъщи 2 (2019)
Щастливия животът на кучето Макс е прекъснат от ветеринарен лекар, който изглежда е по-болен от пациентите си. Макс иска да изобличи машинациите на доктора, който третира всички негови пациенти като психично болни.
Веднага, след като хората напуснат домовете си, рано сутрин, за да отидат на работа, за да ходят на училище или да пазаруват, техните домашни любимци издивяват с пълна пара. Кучето Макс обича собственика си Кейти и живее в жилищна сграда в Манхатън. Заедно с останалите домашни любимци, той се забавлява всеки ден. Нищо повече не може да се иска в живота на едно куче от Ню Йорк. Той все още не може да свикне с присъствието на новия домашен любимец в къщата – тромавия и небрежния Дюк. За да запази луксозния си начин на живот, малкия териер заедно с котето Хлое и хиперактивният мопс Мел ще се опитат да го саботират. Но той все още не предполагат, че Дюк далеч не е проблема, който го очаква в следващите дни.

Перфектния живот на Маск свършва в момента, в който трябва да посети ветеринарния лекар. Тук той среща някои много особени животински пациенти. Но всички ли домашни любимци, които посещават лекаря, трябва да бъдат третирани като болни? Скоро Макс започва да вярва, че ветеринарният лекар д-р Франсис, наистина не обича домашните любимци. Все пак е съмнително, защо Кейти води кучето си на лекар, който е най-добрият ветеринар в сектора на поведенческите разстройства? Той решава с приятелите си да разкрият машинациите на злодея. Паралелно с това, дребния заек Капитан Снежко, е решил да бъде новият супергерой на Ню Йорк. Той иска да освободят бял тигър от лапите на гаден собственик на цирк.

С участието на

 • Kevin Hart
  Kevin Hart
  Кевин Харт

Всички части

 1. Сами вкъщи (2016)
  Сами вкъщи (2016)
 2. Сами вкъщи 2 (2019)
  Сами вкъщи 2 (2019)