Смърт край Нил

Отоманският лейтенант (2016)

6.624 090 votes
Актьори
Michiel Huisman, Josh Hartnett, Hera Hilmar
Режисьор
Joseph Ruben
Сценарист
Jeff Stockwell
Снимки
Turkey, Cappadocia
Жанр
Драма
Година
2017
Премиера
Държава
Турция, САЩ
Продължителност
1 ч 46 мин
Трейлър на Отоманският лейтенант (2016)
907
Абонирай се за YouTube канала ни
По време на Първата световна война се развива любовна афера между идеалистична американската медицинска сестра и турски офицер. Тя трябва да реши дали да действа според очакванията на други хора или да направи своя избор сама.

The Ottoman Lieutenant (2016)

Европа е пронизана от ужас и объркването в началото на Първата световна война. Неговата сила и въздействие са толкова големи, че никой не е очаквал. Независимо от това, идеалистичната медицинска сестра Лили напуска родината си, САЩ, където също е разочарована от преобладаващата несправедливост. Тя се среша с Jude мисионерски лекар евреин, който ръководи медицинската сестра в рамките на Османската империя – един свят, екзотичен и опасен, и на ръба на първата световна война. Тя среща лоялността на Jude, който ръководи една мисия, но се влюбва в лейтенант на Османската империя. Тя трябва да вземе решение какво да прави, защото нахлуващите армии настъпват и света е на прага да се потопи в тотална война.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички