Последното лице / The Last Face (2016)

4.83 750 votes
Актьори
Charlize Theron, Brandon Phillips, Javier Bardem
Режисьор
Sean Penn
Сценарист
Erin Dignam
Снимки
South Africa, Cape Town
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
130 мин.
Трейлър на Последното лице / The Last Face (2016)
3 / 5 - 3 vot
1282
1
0
В разгара на конфликти в Либерия и Судан, двама души - лекаря Мигел и Рен, която участва в организация за помощ на бежанци, трябва да се обединят и да направят всичко възможно за да защитят невинните. Когато те се влюбват, пред тях застава трудния избор - любовта или помощта на невинните?
Шон Пен е една от най-големите холивудски звезди. Той отново използва популярността си за да привлече вниманието към този филм и да отвори очите на света, за конфликтите и мъките, на които не се обръща внимание.
Судан и Либерия са сред най-големите кризисни райони на Африка. Тук бушуват войни, глад и конфликти, които нямат край. Рен участва в международна организация, която има за цел да облекчат страданията на населението в този район и в бежанските лагери. В своята длъжност той заема висока позиция.
В разгара на социалните вълнения, тя се притичват към помощ до един млад амбициозен журналист и лекаря Мигел. Лекарят и Рен са с много различни характери и все пак двата са твърде близо един до друг. Докато събитията ескалира до политическа революция, тя изисква все повече невинни жертви. На фона на тези напрегнати моменти, те се  влюбват. Но взаимните им чувствата и човечеството може да се окажат неудобни и дори противоположни. Мигел не искат да избират между Рен и работата си на фона на всички конфликти.

С участието на

  • Charlize Theron
    Charlize Theron
    Чарлийз Терон