Гринч 2 (2018)

5.9780 votes
Актьори
Benedict Cumberbatch
Режисьор
Scott Mosier, Yarrow Cheney
Сценарист
Michael LeSieur, Dr. Seuss
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2018
Премиера в България
23 Ноември 2018
Държава
USA, China
Трейлър на Гринч 2 (2018)
5 / 5 - 3 vots
2369
7
1
Трейлър на Гринч 2 (2018)
Трейлър на Гринч 2 (2018)
Това е историята на един мърморещ сърдитко, който решава да развали Коледа, защото мрази да вижда щастливи хора. Но в крайна сметка се повлиява от великодушието на едно младо момиче, което му променя мисленето.
The Grinch (2018)

Нова филмова адаптация на книгата на Dr. Seuss”The Grinch”, която и преди е била адаптирана за големия екран през 2000 година със същото име.

Гринч е горчиво, космато, зелено същество, което живее в скрита пещера на върха на планината Крупит. Той самия смята, че сърцето му е твърде малко и за това постоянно се интересува от клюки и от всичко се оплаква. Неговия живот е толкова сбъркан, че абсолютно всичко изглежда неправилно. Той няма приятелска компания, с която да се забавлява. В планината живее сам с единствения си приятел, кучето на име Макс, а за него е повече от достатъчно, защото няма нужда от никого.
Когато Коледа е зад ъгъла, той решава, че трябва да намери начин да предотврати празника, в който всички са щастливи. Той просто не може да устои на радостта, която по това време на годината се предизвиква по лицата жителите на Уовил. Един ден до бърлогата му се чуват звуци, идващи от град. Жителите са тези, които са ентусиазирани и организират подготовката за празнуване на Коледа. Това вече е извън всякакви граници! За него толкова много радост предизвиква ярост и завист, които не може да контролира. Но скоро се досеща, какво можете да направите за да накарате това чувство да изчезне: трябва да открадне всички коледни украшения и подаръци, които правят хората щастливи, така че никой да не може да се наслади на този празник. Поради това Гринч е развълнуван от соя зъл план, който може да реализира по следния начин: преоблича се като Дядо Коледа, а кучето му Макс като елен, прониква през камините в къщите на Уовил. Въпреки че в процеса на изпълняване на плана, той среща Синди Лу, все пак успява да завърши до края великото се дело. На сутринта в пещерата, той чака с удоволствие реакцията на всички жител, като се събудят на Коледна утрин без подаръци.

 

Добави ревю